06.12.2019 |

Симпозиум събра над 370 козметици в София

Козметиците наблюдаваха демонстрации на най-новите терапии и иновативни апарати, гарантиращи сигурни, безопасни и ефективни резултати Автор снимка: VIZZIA.bg

Над 370 козметици имаха възможност да се запознаят с последните научни достижения в областта на козметологията и естетичната медицина.

В третото издание на Дерматокозметичен симпозиум Beauty Woman със свои лекции пред козметиците се представиха изявени дерматолози от страната и чужбина.

Те говориха за най-новите технологии и съвременни методи за третиране на различни кожни проблеми. Представени бяха и модерни решения за младост и красота

„Козметиците не само могат да се запознаят с най-новите тенденции в козметологията, но и да научат как да се грижат за своите клиенти, които освен козметични, ползват и инвазивни естетични процедури, приложени от дерматолози или пластични хирурзи," каза г-жа Яна Николова, организатор на събитието и издател на сп. Beauty Woman.

На специална пресконференция, тя запозна присъстващите журналисти с целите и задачите на дерматокозметичния симпозиум, като коментира още:

„Сега всеки козметик може да се запознае с новостите в професионалния козметичен бранш. И най-важното - може да дискутира с водещи лекари за различни проблеми, с които се е сблъсквал в своята практика.“

Пред журналистите, Д-р Росица Денчева, д.м., утвърден дерматолог с богат опит, представи актуалната за динамичното ни съвремие тема „Кожата и градът“. Тя говори за това какви са ефектите на замърсената околна среда върху състоянието на кожата и как можем да я предпазим от мръсния въздух.

Дерматокозметичният симпозиум Beauty Woman беше съпътстван и от търговско изложение. Водещи фирми вносители на висок клас професионална козметика и последно поколение апаратура за естетични процедури представиха своите продукти. Проведни бяха множество демонстрации на най-новите терапии и иновативни апарати, гарантиращи сигурни, безопасни и ефективни резултати. 

Още по темата Още по темата

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

Нов център за пълна естетична промяна без скалпел

26.04.2017

Наскоро в София отвори врати нов естетичен център, който предлага цялостно естетично преобразяване, за кратко

Кой е най-големият враг на кожата и как да я предпазим?

Кой е най-големият враг на кожата и как да я предпазим?

28.03.2017

Очаква се този въпрос да ангажира вниманието ни през следващите 1-2 десетилетия. Ново проучване установява,

Още от категорията Още от категорията

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

Разкошни материи и орнаменти в новата колекция на Христина Ангелова

13.11.2017

Дизайнерът и носител на „Златна Игла“ Христина Ангелова представи пред отбрана аудитория последните си

Премиум грижата за коса Innovatis Hair вече и в салоните в България

Премиум грижата за коса Innovatis Hair вече и в салоните в България

12.04.2017

Иновациите са умение да изпреварваш времето – един от най-ценните ресурси за всички нас. Ето защо, нови

Добави коментар

    Напиши коментар
Име и Фамилия
E-mail
(Няма да се публикува)
Правила за публикуване на коментари

Коментари

Търсене в Новини Търсене в Новини


Разширено търсене

Архив Архив


Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД.
Поставянето на връзки към материалите във VIZZIA.bg е свободно.

Разрешаваме на други сайтове да публикуват материали от портала, ако ползват първите 500 знака, които можете да вземате автоматично чрез RSS, като за целия текст препращате читателите към уеб адреса на статията на нашия сайт.

© 2019, ВИЗЗИА БЪЛГАРИЯ ЕООД Всички права запазени.
VIZZIA.bg е разработен от ABC Design & Communication